Varaamassa matkaa?

Varaa matka näiden sivustojen kautta

Matkakuumeen noustessa jokainen meistä saattaa alkaa selaamaan internetin varauspalveluiden tarjontaa. Listasimme tähän artikkeliin muutaman sivuston, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla matkaa varatessa.

TravelBird.fi

Matkailusivusto TravelBird.fi on Suomessa nostanut päätään vauhdilla sitten vuoden 2014 kun palvelu rantautui Suomen markkinoille. Valmismatkoihin erikoistunut hollantilainen yrityksen idea on yksinkertainen; tarjota matkailusta kiinnostuneille relevanttia sisältöä, joka inspiroi tarttumaan valmismatkatarjoukseen. Näitä tarjouksia on paljon ja niitä voi tarkastella tarkemmin täältä.

TravelBird on ollut myös näkyvästi suomalaisessa mediassa. Matkailusivusto oli tehnyt tutkimuksen perustuen Instagramin kuvatunnisteisiin. Suomen kuvatuimmaksi matkailukohteeksi ylsi maailman top-100 -listalle Suomenlinna.


 

Easyloma

Easyloma on erikoistunut Espanjan matkoihin ja suoriin lentoihin Oulusta. Kohteina on tällä hetkellä suomalaisten suosikit Gran Canaria, Teneriffa ja Costa del Sol.  Lähdöt ovat pääasiassa Oulusta. Tilaaminen on helppoa suoraan yrityksen verkkosivustolta. Yritys tarjoaa myös joustavan rahoituksen matkan maksamiseen erissä.

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *