Näitä palveluja käyttämällä matkan suunnittelu onnistuu

Näitä palveluja käyttämällä matkan suunnittelu onnistuu

Matkan suunnitteleminen vie vähemmän aikaa, kun käyttää netin matkojen ja majoitusten vertailemiseen tarkoitettuja sivustoja. Niissä on kattavasti vaihtoehtoja ja eri kriteereitä, joten esimerkiksi halvimman majoituksen löytää nopeasti. Tunnetuimpia matkasivustoja ovat Booking.com, Momondo.fi sekä Travelbird.fi.

 

Bookingilla on kattava valikoima majoitusta

Booking.com tarjoaa apua matkan suunnitteluun. Sillä on sivustollaan yksi maailman suurimmista majoitusvalikoimista, jossa on mukana yli miljoona majoituspaikkaa. Kohteita voi etsiä 227 maasta. Kaikissa kohteissa on arvostelumahdollisuus ja asiakkaat pääsevät antamaan palautetta majoituksesta. Jokainen Bookingin kautta majoituksen varannut pääsee matkan jälkeen arvostelemaan kohteen ja nämä arvostelut ovatkin hyödyllisiä majoituksen tasoa arvioitaessa.

Bookingin sivut ovat selkeät ja helpot käyttää. Majoitusvaihtoehtoja pääsee etsimään monilla eri kriteerillä. Vaihtoehtoina voi käyttää vaikkapa perinteistä karttavaihtoehtoa, hintaa tai välimatkan pituutta jostakin tunnetusta nähtävyydestä. Majoitusvaihtoehtoja on kattavasti alkaen viiden tähden hotelleista huoneistoihin, hostelleihin ja Bed & Breakfast-majoitukseen. Bookingin kautta pystyy varaamaan myös tunnettujen hotelliketjujen hotellihuoneita sekä lomakeskuksien asuntoja.
Monissa majoitusvaihtoehdoissa on mahdollista tehdä varaus ja maksaa majoitus vasta myöhemmin lähempänä matkaa. Usein varaaminen on täysin ilmaista, mutta joissakin kohteissa varauksen perumisesta veloitetaan lisämaksu. Bookingin kautta varausta pystyy kuitenkin muuttamaan ja peruuttamaan ennen matkan alkamista kätevästi ja nopeasti.
Bookingilla on etuja ja tarjouksia sen sivuille rekisteröityneille jäsenille. Tarjolla on mm. salaisia hintoja, joista vain jäsenet saavat tietää sähköpostiviestin kautta. Lataamalla Bookingin applikaation, varausvahvistuksia ei tarvitse erikseen tulostaa ja majoitussuunnitelmia voi vaihtaa vielä vaikka lentokentällä kätevästi matkapuhelimen kautta. Bookingin kautta on mahdollista tehdä myös ravintolavarauksia, vuokrata kohdemaasta auto tai etsiä sopivia lentoja.

Momondo löytää halvimmat hinnat

Momondo.fi on kansainvälinen matkanhakusivusto, jonka kautta pääsee vertailemaan jopa miljardeja eri lento-, hotelli-, ja vuokra-autovaihtoehtoja. Mukana esimerkiksi lentoyhtiöhaussa on myös halpalentoyhtiöitä, joten sivuston kautta pystyy löytämään todella edullisia vaihtoehtoja. Momondon Trip Finder-toiminnon avulla sinun tarvitsee vain ilmoittaa matkabudjettisi suuruus ja järjestelmä alkaa ehdottamaan erilaisia kohteita riippuen siitä haluatko rantalomalle vai kaupunkikohteeseen. Sivuston lentovertailuominaisuus onkin voittanut lukuisia alan palkintoja.
Momondon kautta voi vertailla myös hotelleja. Mukana ovat myös esimerkiksi Bookingin ja Eebokersin hinnat, joten Momondon avulla pääsee kätevästi vertailemaan myös isojen toimijoiden hintoja ja valitsemaan niistä halvimman vaihtoehdon. Momondolla on parhaan hinnan takuu majoituskohteille, joka varmistaa sen, että maksamasi hinta on varmasti alin, mitä internetin kautta on mahdollista saada. Momondo on myös kerännyt kaikki internetin arvostelut kyseisestä majoituskohteesta yhteen, jonka avulla on helppo muodostaa kokonaiskuva majoituksen laadusta ja muiden asiakkaiden tyytyväisyydestä siihen. Autonvuokrauksessa on mahdollista vertailla kaikkien suurten autonvuokrausliikkeiden hintoja ympäri maailmaa ja lisäksi peruuttaa vuokraus ilmaiseksi 48 tunnin sisällä.

Travelbirdin kautta varaa koko matkan nopeasti

Travelbird on internetissä toimiva matkatoimisto, joka tarjoaa joka päivä uusia matkatarjouksia. Travelbirdin kautta voi varata aurinkomatkoja, kaupunkilomia, kaukomatkoja ja erilaisia elämysmatkoja. Esimerkiksi Yhdysvaltojen kiertomatkalla asuntoauton kanssa Travelbird on järjestänyt lennot ja auton vuokrauksen. Kaupunkilomissa Travelbird on neuvottelut hotellin ja lennot sekä mahdolliset lentokenttäkuljetukset. Travelbird sopiikin sellaisille matkustajille, jotka haluavat mahdollisimman valmiin vaihtoehdon perinteiseen matkatoimistotyyliin. Lennot, kuljetukset ja hotelli on mietitty matkatoimiston taholta valmiiksi ja asiakkaan ei tarvitse muuta kuin varata koko loma yhdellä klikkauksella. Kaikkein edullisimmat hinnat löytyvät Travelbirdin päivittäin vaihtuvista tarjouksista ja sen lähettämästä uutiskirjeestä. Travelbird kuuluu myös valmismatkarekisteriin, joten kuluttajaa suojaa valmismatkalaki sen kautta matkoja varatessa. Maksutapoina sivustolla ovat verkkopankkimaksaminen, Visa, Mastercard sekä Paypal.

Tutustu TravelBird-palveluun tästä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *