Suomalaisten suosimat muotibrändit

Suomalaisten suosimat muotibrändit

Seuraavassa katsaus suomalaisten rakastamiin muotibrändeihin

 

Bestseller

Vaikka Bestseller nimenä voi olla monelle melko tuntematon, monet yritykseen kuuluvista brändeistä ovat hyvin tunnettuja. Kyseessä on tanskalainen muotialan yritys ja yksi Euroopan suurimmista vaatealan yrityksistä. Bestsellerin toiminta alkoi Tanskassa vuonna 1975 ja sen omistamiin vaatemerkkeihin kuuluu yli 20 brändiä kuten Jack & Jones, Junarose, Jacqueline De Yong, Mamalicious, Name It, Noisy May, Object Collectors Item, Only, Only Play, Only & Sons, Pieces, Produkt, Selected Femme, Selected Homme, Vero Moda, Vila, Y.A.S sekä Y.A.S Sport. Tuotevalikoimaa on sekä naisille, miehille että lapsille. Bestsellerin tavoitteena on tarjota edullisia ja muodikkaita vaatteita niin aikuisille, lapsille kuin teineillekin.

Bestseller on kiinnostunut myös kestävästä kehityksestä ja se tarjoaa paljon kestävän kehityksen perustein valmistettuja vaatteita. Bestsellerin vaatteita voi ostaa niin yksittäisistä liikkeistä, tavarataloista kuin sen nettisivuiltakin. (http://shop.bestseller.com/fi/fi/home). Suomessa esimerkiksi Vero Modalla ja Vilalla on omia myymälöitä eri kaupungeissa. Jokaisella Bestsellerin brändillä on hieman erilainen kohderyhmä ja imago. Esimerkiksi Vero Modassa tarjolla on viimeisimmän muodin mukaisia naisten vaatteita, hameita, takkeja ja asusteita. Vilan vaatteiden tavoitteena on olla naisellisia, yksinkertaisia ja laadukkaita. Jack & Jones on miestenvaatemerkki, joka tarjoaa muodikkaita perusvaatteita ja asusteita. Erityisesti Jack & Jonesin farkut ovat monen miehen suosikkeja. Yhteenvetona Bestsellerin brändeistä voisi sanoa, että kohderyhmänä ovat hinta- sekä muotitietoiset kuluttajat. Brändin mallistot vaihtuvat usein ja vaatteissa on myös nuorekas ja trendikäs imago.

Bik Bok

Bik Bok on norjalainen vuonna 1973 perustettu naisten muotiketju. Se kuuluu Pohjoismaisten muotiketjujen kärkeen, mutta vaatteita on saatavilla Pohjoismaiden lisäksi myös Saksassa ja Itävallassa. Bik Bok –nainen on trenditietoinen, hän seuraa muotimaailman viimeisimpiä tuulia sekä pohjoismaista katumuotia. Hän inspiroi ympärillä oleviaan sekä tyylillään että persoonallaan. Bik Bokin mallistot vaihtuvat joka kausi ja brändin tavoitteena on luoda vaatteita, joita voi yhdistellä ja stailata jokainen omalla tavallaan. Vaatemallistosta löytyy sekä klassisia perusvaatteita, kauden viimeisimpiä muotiuutuuksia, farkkuja sekä edullisia käyttövaatteita. Bik Bok on tehnyt paljon myös erilaisia yhteistyömallistoja. Mukana vaatteita suunnittelussa ja antamassa inspiraatiota ovat olleet mm. Mary-Kate Olsen and Ashley Olsen, Angelica Blick, Lene Orvik, Whitney Port ja Jenny Skavlan. Vaikka Bik Bok onkin vahvasti pohjoismaalainen, sen tyylissä on paljon vaikutteita kansainvälisestä muodista ja myös yhteistyömallistojen suunnittelussa on ollut mukana kansainvälisiä huippunimiä. Hintatasoltaan Bik Bokin vaatteet ovat edullisia ja merkki on erityisesti nuorten ja teinien suosiossa. Bik Bokilla on lukuisia liikkeitä Suomessa ja vaatteita voi ostaa myös heidän nettisivuiltaan osoitteessa https://bikbok.com/fi/.

Björn Borg

Björn Borg on ruotsalainen vaatemerkki, joka kantaa yhden kaikkien aikojen ruotsalaisen tennispelaajan nimeä. Sen tuotteita myydään yli 20 maassa, joista suurimmat markkinaosuudet sillä ovat Ruotsissa ja Hollannissa.

Vaatemerkin tyyliä voisi kuvailla sporttiseksi ja tennisvaikutteet näkyvät myös monissa heidän vaatteissa ja asusteissaan. Björn Borgin valikoimaan kuuluvat urheiluvaatteet, alusvaatteet, kengät, laukut ja muut asusteet sekä tuoksut. Valikoimaa on sekä miehille että naisille.
Björn Borgin tavoitteena on luoda tuotteita, joissa ihmiset sekä tuntevat että näyttävät aktiivisilta ja viehättäviltä. Brändi on omistautunut luomaan täydellisen istuvia ja modernisti suunniteltuja vaatteita. Niiden tavoitteena on inspiroida käyttäjiä yksilölliseen suoritukseen ja saada aikaan itsevarmuutta. Björn Borgin vaatteiden halutaan muuttavan sen, miten käyttäjä tuntee itsensä ja olonsa. Björn Borgin tuotteita voi ostaa brändin verkkokaupasta (http://www.bjornborg.com/fi), jälleenmyyjiltä sekä sen omista liikkeistä esimerkiksi Helsingissä. Hintatasoltaan Björn Borgin vaatteet eivät ole halvimmasta päästä, mutta ne ovat laadukkaita, kestäviä ja tyylikkäitä.

Our products

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *