Matkat halvalla, helposti ja turvallisesti

Matkailusta kirjoittaa suuri joukko matkailusivustoja mm. rantapallo.fi ja TravelBird.  Matkan saaminen halvalla on lähes yhtä tärkeätä kuin  itse matkakohde ja eikä olekaan mikään ihme, että vinkkejä näihin etsitään jatkuvasti. Tarjoustutka listasi tähän sivustoja jotka voivat auttaa sinua tässä:

TravelBird.fi – loistava sivusto inspiraatiolle ja edullisten matkojen etsimiseen

TravelBird auttaa sinua löytämään halvat ja halutut matkakohteet. Suosikkien joukosta löytyy mm. Budapest, Arabiemiraatit ja Berliini. Sivustolta löytyy myös äkkilähdöt, joiden avulla hinta on varmasti sopusuhtainen.

Easyloma.fi

Matkailija, joka hakee aurinkoista pakettiratkaisua tulee tykästymään tähän palveluun. Aurinkoisina kohteina löytyy mm. Marbella, Fuengirola, Malaga ja Puerto Rico. Sivuston äkkilähdöt ovat listattuna täällä ja kohteita on edellä mainittujen lisäksi runsaasti.

Tiesitkö: voit hakea korvausta myöhästyneestä tai perutusta lennosta.

Lue lisää: airhelp.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *