Kosmetiikkaa netistä ulkomailta

Kosmetiikan tilaaminen netistä on jatkuvasti yleistymässä monen syyn takia. Netti tarjoaa kosmetiikkakansalle merkkejä joiden saaminen Suomen markkinoilta on vaikeaa. Tämän lisäksi monesti uudet brändit laajentavat tarjontansa ensin verkkokauppaan ja vasta sitten rantautuu kivijalkaliikkeisiin. Suomalaiset ovat yhä laatutietoisempia ja ostavat meikit sieltä missä hinta ja laatu kohtaavat suotuisasti. Meikkiblogeissa näkyvät tutut suosikit tulee tilattua netin kautta, koska se on yksinkertaisesti ainoa paikka mistä tämä onnistuu.

Verkkokaupojen menettylä saattaa vaihdella. Esimerkiksi monet hiustuotteet tilataan ulkomailta netin kautta. Tässä on hyvä huomata, että eri verkkokauppojen käytännöt esimerkiksi aerosolien eli hiuslakkojen tilauksen suhteen. Useat nettikaupat eivät toimita aerosoleja ollenkaan Suomeen lentoturvallisuuteen vedoten. Samaan kategoriaan saattavat kuulua myös hajuvedet, nämä on syytä tarkastaa tilausta tehdessä.

Netissä tilattaessa usein maksuvälineenä käy luottokortit ja Paypal. Kummankin kohdalla pätee sama sääntö: rahat voi pyytää takaisin jos tilausta ei kuulu. Tämä tekeee maksamisesta turvallista kuluttajalle.

Suosittuja kosmetiikan verkkokauppoja ovat mm. Feelunique sekä Lookfantastic. Seuraavassa lyhyesti tietoa näistä verkkokaupoista:

  • Lookfantasticin postikulut ovat ilmaiset
  • Feeluniquella ne ovat ilmaiset, jos tilauksen arvo ylittää 40 euroa.
  • Molemmissa kaupoissa on saatavilla kattavasti niin meikkejä, hiustuotteita sekä vartalonhoitoon ja ihonhoitoon liittyviä tuotteita.

Näiden verkkokauppojen kohdalla kaikkia shoppailijoita kiinnostaa tarvitseeko tullia maksaa.

Lyhyesti vastaus:

Feelunique tulli 2017: Verkkokaupan sivujen mukaan, tullia ei tarvitse maksaa mikäli asut EU-jäsenvaltiossa. Täten esimerkiksi suomalaisten ei tarvitse tullia miettiä.

Lookfantastic tulli 2017: Kyseinen kauppa sijaitsee Briteissä joten tulleja ei makseta jos tilaus kohdistuu Suomeen.

Linkit jutun verkkokauppohin:

Feelunique.com

Lookfantastic.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *