Meikit netistä helposti ja vaivattomasti

Alennuskoodien voima

Verkossa tuotteet ovat usein halvempia kuin kotimaassa. Hinnakkaimmat tuotteet, ovat helposti runsaasti kalliimpia ja tilaamalla tuotteet netistä voit säästää pitkän pennin. Verkkokaupat edistävät myyntiään esittelemällä alennuskoodeja, joiden kautta saa alennusta muutenkin halvemmista tuotteista. Sähköpostilistalle kannattaakin jättää yhteystiedot, jotta saa tietoa tuoreimmista alennuksista ja tarjouksista suoraan sähköpostiin. Kyseessä on usein verkkokaupan oma uutiskirje.

Alennuskoodeissa on kuitenkin usein aikaraja, eli ne pitää hyödyntää nopeasti. Monesti aikaa toimia on vain päiviä. Tilausta tehdessä on yleensä kohta johon alennuskoodi kirjoitetaan, jotta alennuksen saa. Netissä on niin paljon tähän keskittyviä sivustoja, että on hyvin todennäköistä löytää voimassaoleva alennuskoodi haluamalleen tuotteelleen. Toimituskuluja harvoin peritään jos tilaus on yli tietyn summan. Euroopan Unionin ulkopuolelta tilattaessa voi tilauksesta joutua maksaa tulleja ja veroja. Tämän nostaessa tilauksen arvoa, kannattaa se huomioida kun tilaa jotta välttyy ikäviltä yllätyksiltä.

Meikkejä saa netistä esimerkiksi näistä verkkokaupoista:

Eleven.fi 

Eleven.fi-verkkokauppa tarjoaa kattavan valikoiman kosmetiikan tuotteita sekä ilmaisen toimituksen yli 50€ toimituksille. Toimituksen kestoksi luvataan 3-5 arkipäivää.

Eleven.fi-verkkokaupasta löytyy myös osio “eleven Premium Beauty”, jossa voit bongata laadukkaita merkkejä yhden sivun alta. Eleven.fi luonnehtii tätä seuraavasti: “Laadukkaat tuotemerkit kuten Lancôme, Clinique, By Terry, Giorgio Armani, ghd ja Yves Saint Laurent sekä useat muut suositut tuotemerkit muodostavat monipuolisen tuotevalikoiman, josta löytyy jotain jokaiselle selektiivistä kosmetiikkaa rakastavalle”.

Strawberrynet.fi 

Strawberrynet.fi-verkkokauppa tuottaa jokaiselle kosmetiikan ystävälle iloisen yllätyksen. Tuotteita on joka lähtöön ja pitkän pennin ihmiset on huomioitu alennukset-osiolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *