Flamingo Spa – osta itsellesi, kumppanillesi tai koko perheelle hemmottelupaketti

Flamingo Spa on todellinen hyvän olon keidas jossa viihdyt vaikka koko päivän. Esittelemme tässä kylpylän parhaat puolet ja tavan jolla voit ostaa itsellesi tai läheisellesi rentouttavan kylpyläkokemuksen.

Kauppakeskus Jumbon kyljessä sijaitseva Flamingo pitää sisällään vesipuiston ja kylpylän Flamingo Span. “Flamingo Spa sijaitsee Flamingon viihdekeskuksessa Vantaalla, kauppakeskus Jumbon yhteydessä. Flamingo Spa pitää sisällään Vesipuiston sekä Kylpylän. Flamingo Spahan kuuluu myös lasten sisäseikkailupuisto Naurusaari sekä hoitokeskus Flamingo Day Spa.” (lähde:flamingospa.fi)

Flamingo Spassa on aikuisten makuun monenlaista tekemistä ja kahvila, josta saa pienen purtavan lisäksi virvoitusjuomia (kahvilalla myös A-oikeudet). Nettisivuilla sanotaan: “Spa Kylpylä on aikuisille tarkoitettu rentoutumisalue, josta löytyy kuusi saunaa (suomalainen sauna, kaksi höyrysaunaa, biosauna, kristallisauna, perinnesauna), lämminvesiallas ja mineraalivesiallas”.

Spa tarjoaa myös liikuntakursseja mm. saunajoogaa, alkeisuimakoulua, allasnyrkkeilyä, vesijumppaa ja tekniikkauimakoulua. Ryhmäliikunta-sivuilla löytyy myös Allas Circuit ja SaunaPilates.

Span perhepaketti sisältää huikean edun: “Huippuedullinen perhepakettimme sisältää majoituksen kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle (alle 14 v.) Clarion Hotel Helsinki Airportissa Vantaalla Standard-luokan huoneessa Kingsize (200 x 205 cm) -parivuoteella ja yhdellä lisävuoteella sekä sisäänpääsyt Flamingo Spa Vesipuistoon. Hotelliin sisältyy aamiainen, hotellin sauna ja kuntosali sekä langaton internet.”

Mikäli olet liikkeellä kaverin tai kumppanin kanssa suosittelemme kahdelle tarkoittavaa rentoutumislippua. Käytössänne on vesipuisto altaineen ja liukumäkineen, sekä ylellinen itämaisittain sisustettu Kylpylä erikoisaltaineen ja -saunoineen vain aikuisille.

Katso myös erityisesti häälahjaksi soveltuvat paketit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *