Kirjat netistä – tilaaminen helpoa ja halpaa

Kirjojen tilaaminen netistä on nyt helppoa ja halpaa. Vertaile hinnat ennen tilausta! Esittelyssä Adlibris.

Kauppa joka voi olla monelle kirjojen ystävälle tuttu on Adlibris. Kyseinen kauppa kiteyttää itsensä verkkosivuillaan näin: “Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville.”

Yli kymmennen miljoonan kirjan joukosta luulisi jokaiselle löytyvän sopivaa iltalukemista. Adlibris lupaa myös nopean toimituksen tilauksilleen. Tilauksen nopeus vaihtelee yhdestä päivästä viiteen arkipäivään. Nopeus on yleisesti ottaen kohtuullinen kun ottaa huomioon, että verkkokauppojen toimitukset voivat vaihdella usein 1-7 arkipäivään.

Kirjoja rakastavat tulevat ilahtumaan huomatessaan, että Adlibriksellä on verkkosivuillaan top-suositukset. 

Adlibris on muutakin kuin kirjakauppa, kategorioista löytyy mm. lapsille leluja, välineitä askarteluun, toimistotarvikkeita ja erityinen opiskelijalle osio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *