Kiinnostaako sijoittaminen? Aloita se helposti Nordnetissä

Nordnet.fi tarjoaa sijoittamiseen ja säästämiseen loistavan alustan. Raha-asioiden hoitaminen pitkäjänteisesti on yksi varma tapa pitää talous tasapainossa. Tarjoustutka esittelee palvelun ominaisuuksia.

Eräs selkeä varoitus on tuotava sivustolta heti alkuun: “Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta”. Tämä mielessä, voi lähteä innostuvalla mutta realistisella pohjalla säästämisen ja sijoitusten ihmeelliseen maailmaan.

Nordnet tarjoaa osakesijoittamisen lisäksi monenlaisia rahastoja joiden riskitaso ja sitä kautta tuottotaso vaihtelee. Tämän lisäksi Nordnet tarjoaa perusvarmaa säästämistä, jossa tuotto on toki pienempi mutta sijoittajan riskitaso on maltillinen.

Nordnet on yksi monista verkossa toimivista varainhoitopalveluista joiden tehtävä on tuoda sijoittajat ja arvopaperit yhteen. Palvelusta saa runsaiden sijoitusvaihtoehtojen lisäksi neuvoa, miten kannattaa sijoittaa. Tämän lisäksi Nordnet järjestää tapahtumia, joissa asiantuntijoiden voimin pohditaan sijoittamista ja sen uusimpia trendejä.

Sijoittamista voi myös opiskella helposti

Mikäli sijoittaminen kiinnostaa enemmänkin, Nordnet tarjoaa erityisen Nordnet-koulun, jossa voit opiskella omaan tahtiin. Lisäksi Nordnetin oma blogi ja sijoitusyhteisö Shareville antaa aloittavalle sijoittajalle vankan pohjan ennen isoilla summilla pelaamista.

Nordnetistä ja sen toiminnasta voit verkkosivuilta saatujen tietojen lisäksi tutustua täältä.

Nordnet.fi ei ota kuukausi- tai säilytysmaksua tilinhoidosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *