Tarpeen vaatiessa voi turvautua lainaan – Ferratum tarjoustutkan esittelyssä

Ferratumista saa lainaa aina 2000€ saakka. Joustavuus ja hakemisen helppous avainasemassa. Tarjoustutka esittelee lainantarjoajan.

Lainan tarve vaihtelee ihmisillä elämäntilanteiden, yllättävien menojen tai suunniteltujen hankintojen perusteella. Lainantarjoajista Ferratum on joustava monestakin syystä; luoton avauspalkkio ja tilinhoitomaksu ovat 0€, rahat maksetaan tavallisesti alle 5min ja ensimmäisen noston jälkeen sitä voi nostaa kellonympäri – missä vain ja milloin vain.

Ferratumin kotisivuilla voi tutustua monenlaisiin lainaohjelmiin. Esimerkki tästä on pikavippi, jonka avulla lainanottaja saa 50€ – 300€ korotonta lainaa. Tuote on kohdistettu uusille asiakkaille ja tämä onkin se tuote mistä tarjoustutka suosittelee aloittamaan, etu on sen verran hyvä.

Muita lainatuotteita ovat joustoluotto (laina 2000€ asti), Plus-laina (laina 5000€ asti) ja Prime-laina isompiin investointeihin (lainan minimi 3000€, maksimi 20 000€).

Kaikkien näiden lainojen yhdistävänä tekijänä on nopeus ja helppous. Luottopäätöksen ja rahat saa hetkessä tilille ja kotisivut neuvovat selkeästi lainaohjelman speksit. Ferratum on joustava ja selkeä palvelu, josta löytyy tuote kenen tahansa yksityisen henkilön rahoitustarpeeseen. Mikäli sinua askaruttaa jokin asia, Ferratumin asiakaspalveluun saa yhteyden täältä. 

Tarjoustutka suosittelee tarkistamaan jokaisen lainantarjoajan todellisen vuosikoron ennen lainan hakemista. Todellisen vuosikoron määritys täältä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *