Miten löytää oikean sävyinen luomiväri?

Oikean luomivärisävyn etsintä – joka naisen piina. Päätimme auttaa etsinnöissä.

Luomiväri, sen oikean sävyn löytäminen ja verkkokauppa, josta näitä voi löytää askaruttavat kaikkia meikkien ystäviä. Kosmetiikkasivusto Beautify.fi kirjoitti luomiväripakettien vertailusta. Vertailun kohteena olivat Urban Decayn Nakedit, Too Faced Chocolatet ja theBalm Nudet. Suosittelemme lukemaan kyseisen informatiivisen artikkelin. Tarjoututka.info sai tästä inspiraation kirjoittaa jatko-osan vinkki-artikkeliimme kosmetiikan ystäville.

The Balm esiintyy Beautifyn kirjoituksessa, näiden tuotteiden arvosanat Beautifyn arvosteluissa ja Elevenin verkkokaupassa ovat erinomaisia ja näihin kannattaa tutustua. (Disclaimer: kyseessä ei ole sama tuote vaan brändi)

eleven.fi – ostoksille tästä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *