Vaihtoehto yritysrahoitukselle, joka kannattaa katsoa läpi

Yrityksen käyntiin saaminen on haastava asia jonka onnistuminen on monesta muuttujasta kiinni. Yksi monista on kassan riittäminen kulujen kattamiseen, tätä varten kannattaa hakea vierastapääomaa, joka tuo helposta kassavajeeseen. FIN Yritysrahoitus tuo helpotusta yrittäjän arkeen. 

Yritysrahoitusta voi hakea helposti verkkohakemuksella – tilinpäätöstä tai muita liitteitä ei tarvita. Tämä tekee palvelusta erittäin joustavan ja helpon. Lainanhakijaksi käyvät kaikki yritysmuodot eikä yrityksen nuori ikäkään ole este lainan myöntämiselle. Lainahakemukseen pääsee tästä. 

FIN rahoituksen kotisivuilta:

“FIN Yritysrahoitus Oy on suomalainen rahoitusalan yritys, joka on erikoistunut kotimaisten yritysten rahoittamiseen. Toiminta-ajatuksenamme on palvella suomalaisia yrityksiä verkossa joustavasti sekä tehokkaasti ilman turhaa byrokratiaa.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *